Behandlingar

Estetiska Hudvårdskliniken erbjuder det mesta inom estetiska behandlingar och avancerad hudvård. I tillägg till dina behandlingar kan vi även skräddarsy de bästa och mest effektiva produkterna, efter just ditt behov och hy. För att veta mer om våra behandlingar, läs nedan.

Avancerad Hudvård

Huden är kroppens största organ och behöver tas om hand. Våra avancerande hudvårdsbehandlingar har något för alla, ifrån en skön stund till en mer avancerad exfolierande behandling.

Botox

Botolinumtoxin (mer känt som botox) blockerar nervsignaler som gör att muskler dras samman. Resultatet är att linjer och rynkor, som skapats av att du till exempel kisat mot solen eller rynkat pannan, mjukas upp och blir mindre synliga.

Fillers

Hyaluronsyra är ett ämne som finns naturligt i våra kroppars hud och leder, men tyvärr börjar vår kropps produktion av ämnet att sakta ner ju äldre vi blir. Fillerns egenskap är att binda fukt och har kapacitet för att fylla, återfukta, balansera och formge olika områden till exempel ansiktet.

Hydrafacial

Hydrafacial är den enda hydradermabrasion som – i en och samma behandling – rengör, peelar och tillför fukt, samt skyddande antioxidanter.

IPL

 IPL kan användas både av medicinska och kosmetiska skäl och passar bra som behandling av bland annat hudproblem och hudsjukdomar som rosaccea, generell rodnan, pigmentfläckar, solskador och torr hud.

Kemisk Peeling

Kemiska peelingar är en rad olika behandlingar, där många har AHA-syror i sig som appliceras på huden för hudutjämning och hudförbättring. 

Utöver de senaste behandlingarna, har Estetiska Hudvårdskliniken även några av de bästa hudvårdsprodukterna på marknaden. Våra produkter är professionella, resultatinriktade och ger bevisade resultat. Läs mer under Produkter.

Laser – FRAX

Frax 1550 kan förbättra hudens utseende genom att minska rynkor och fina linjer, förbättra textur, reducera ärr och behandla solskador..​

Microtoxin

Microtoxin är en effektiv och skonsam behandling som skapar ett naturligt lyster och ett yngre utseende genom reducering av fina linjer och porer.

Profhilo

Profhilo är en injicerbar ”anti aging” behandling gjord av hyaluronsyra som återskapar förlorad vävnad, ger spänst, återfuktar på djupet och minimerar fina linjer och rynkor. ​

PRF

Denna teknik utnyttjar naturliga resurser s.k. tillväxtfaktorer, som redan finns i din egna kropp. Tillväxtfaktorerna stimulerar dina hudceller att förnya sig och får stamcellerna runt hårsäcken att vidga sig för att producera ett starkare hårstrå, men också öka hårtillväxten.​

PRP

PRP, som ofta kallas Vampyrmetoden, är en helt unik hudföryngringande behandling. Din hy får en rejäl energi-boost och du uppnår en generell hudförbättring 

PRX-T33

PRX T33 är en ny och revolutionerande behandling inom biorevitalisering som arbetar hudföryngrande och anti-aging utan nålar. ​

SkinPen

Skinpen är den ultimata behandlingen för att stimulera tillväxten av kollagen i din hud. Behandlar bl.a. akne, pigmenteringar och fina linjer.

Provtagning

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.​

Behandling eller konsultation?

Vi erbjuder alla våra kunder, nya som gamla, kostnadsfri personlig konsultation. Vi lyssnar på dina funderingar och förväntningar och gör en noggrann analys.