Avancerad Hudvård

Huden är kroppens största organ och behöver tas om hand. Våra avancerande hudvårdsbehandlingar har något för alla, ifrån en skön stund till en mer avancerad exfolierande behandling.

Foaming Enzyme Facial The Champagne Treatment 

Foaming enzyme facial eller the champagne treatment, som den också kallas. Detta är en professionell behandling som kombinerar enzymerna från papaya och ananas med glykolsyra (16 %). Detta ger en kraftfull peeling – utan irritation. Behandlingen är därför perfekt för alla hudtyper med behov av effektiv exfoliering, uppstramning av fina linjer och en fräschare lyster. Vid behandlingen producerar foaming enzyme facials bioaktiva ingredienser ett lyxigt skum som exfolierar och djuprengör porerna. Därefter påförs rejuvinating masque, som lugnar och boostar huden med massor av fukt och antioxidanter. Behandlingen avslutas med en avslappnande ansiktsmassage samt personligt anpassade ögonkräm, serum, ansiktskräm samt solskydd.

Djup exfoliering

Djuprengöring

Fuktighetsgivande

Återger lyster

Passar alla hudtyper

Fire & Ice The Red Carpet Treatment/ The Oscar Treatment

Denna intensiva kliniska ansiktsbehandlingen har designats för att snabbt och säkert förnya hudens yta, reducera fina linjer och rynkor, utjämna, mjukgöra och underlätta cellförnyelsen. Grundstenen i denna fantastiska behandling är en kombination av två terapeutiska masker. Den extremt kraftfulla Intensive Resurfacing Masque exfolierar och återupplivar huden med sitt innehåll av potenta fruktsyror och -extrakt, vitaminer och potenta antioxidanter. Den andra masken är den lindrande och fuktgivande Rejuvenating Masque, som är formulerad med natriumhyaluronat och aloe vera med flera aktiva extrakt. Förutom maskerna används en unik kombination av serum och cremer, och kombinerat kommer denna fantastiska ansiktsbehandling att väcka dina sinnen till liv med en doft av bl.a. varm kanel och fräsch och svalkande pepparmynta. Det är inte utan anledning som denna behandling är populär bland stjärnorna i Hollywood, där den också går under smeknamnet “The Red Carpet Treatment” och “The Oscar Treatment”.

Föryngrande

Återuppbyggande

Återfuktande

Djup exfoliering

Ingen återhämtningstid

Snabb & effektiv behandling

Passar alla hudtyper

Exfoliating Clear Skin Facial

Det är en professionell behandling, som är designad för skonsam exfoliering , och som samtidigt har en lugnande och antiinflammatorisk effekt.

Behandlingen exfolierar och förfinar skonsamt huden, ökar mikrocirkulationen och har en porminskande effekt. Perfekt i samband med djuprengöring av huden. Avslutas med en lugnande mask, som tillför fukt, och boostar huden med antioxidanter.

Djuprengöring

Exfolierande

Främjar cellförnyelse

Passar alla hudtyper

Behandling eller konsultation?

Vi erbjuder alla våra kunder, nya som gamla, kostnadsfri personlig konsultation. Vi lyssnar på dina funderingar och förväntningar och gör en noggrann analys.