Behåring

Hår kan antingen älskas eller hatas. Vissa önskar ta bort oönskad hårväxt och vissa önskar mer hår. På Estetiska hudvårdskliniken har vi behandlingar för båda tillstånd. För att läsa om de separata behandlingarna, tryck på bilden intill texten.

prp

PRP är injicerbart Platelet Rich Platelets. Denna teknik utnyttjar naturliga resurser s.k. tillväxtfaktorer som redan finns i din egna kropp. Tillväxtfaktorerna stimulerar dina hudceller att förnya sig och får stamcellerna runt hårsäcken att vidga sig för att producera ett starkare hårstrå, men också öka hårtillväxten.

ipl

IPL är mycket effektivt för att ta bort oönskad hårväxt, och bygger på att högintensivt ljus dras till mörkt pigment. (Mycket ljust, vitt eller grått hår går dock inte att ta bort permanent med hjälp av IPL.) Processen skapar en hög värme som och leds ner i hårsäckarna, vilket resulterar i fotokoagulering så att de behandlade hårsäckarna tillbakabildas och försvinner.

Behandling eller konsultation?

Vi erbjuder alla våra kunder, nya som gamla, kostnadsfri personlig konsultation. Vi lyssnar på dina funderingar och förväntningar och gör en noggrann analys.