iS Clinical

iS Clinical är en lyxig och exklusiv hudvårdsserie i kategorin – cosmeceutical, som utmärker sig genom att uteslutande vara tillverkad av de mest kraftfulla och renast utvunna, naturliga, botaniska ingredienserna på marknaden för farmaceutisk kvalitet. Serien är producerad av INNOVATIVE SKINCARE.

Serien bygger på en antioxidantteknik, vilket innebär att varje enskild ingrediens har testats kliniskt, såväl säkerhet och drift som på produktnivå. I produkterna används patenterade formler som innehåller några av de mest effektiva antioxidanterna, som ex. retinol, oleuropein, centella asiatica och stabiliserad C-vitamin. Med iS Clinical kan du därmed både se och känna skillnaden, samtidigt som produkterna ger kliniskt dokumenterade resultat ända ner på cellnivå.

iS Clinical är en exklusiv klinisk hudvårdsserie utvecklad av Innovative Skincare, som består av exceptionella, resultatorienterade, anti-aging och hudoptimerande formler. Genom att utveckla och utnyttja den mest avancerade forsknings-teknologin har Innovative Skincare’s team av läkare och forskare designat och skapat produkter som levererar snabba, säkra och långsiktigt positiva resultat. Experterna från Innovative Skincare följer högsta etiska standard när det gäller att vidareutveckla hudvård och uppfylla uppdraget att förbättra människors livskvalitet.

Alla produkter är av högsta kvalitet med kraften från de mest innovativa ingredienserna på marknaden. Lägg till avancerade teknologier och resultatet blir en ny generation hudvårdsprodukter som enkelt kan integreras i varje rutin, för en hud som både ser och känns mer hälsosam, återfuktad och skyddad. iS Clinical är välkända för att utveckla sina produkter med enbart de mest potenta och rena botaniska extrakten av farmaceutisk kvalitet som finns på marknaden. Produkterna innehåller varumärkesskyddade formulas som inkluderar kraftfulla antioxidanter som retinol, oleuropein, centella asiatica, extremozymer och C-vitamin.

Behandling eller konsultation?

Vi erbjuder alla våra kunder, nya som gamla, kostnadsfri personlig konsultation. Vi lyssnar på dina funderingar och förväntningar och gör en noggrann analys.