Profhilo

Profhilo är en injicerbar ”anti aging” behandling gjord av hyaluronsyra som återskapar förlorad vävnad, ger spänst, återfuktar på djupet och minimerar fina linjer och rynkor. Produkten har en av marknadens högsta koncentrationer av hyaluronsyra vilka interagerar med din egen vävnad och kickar igång kroppens egen produktion av kollagen och hyaluronsyra. Behandlingen kan göras på ansikte, hals, dekolletage, armar, händer, knän, innerlår, mage och ärr.

Hyaluronsyra finns naturligt i kroppen, bland annat i hud, leder och bindväv. Hyaluronsyra är mest känd som en filler och brukar användas för att ge volymen och kontur. Den primära funktionen med Profhilo är inte att ge volym. Profhilo skiljer sig från vanliga fillers genom sin möjlighet att spridas över ett större område för att öka återfuktningen och strama upp huden i olika regioner. Profhilo arbetar på stamcellsnivå och stimulerar adipocyter, keratinocyter och fibroblaster som då producerar fett, elastin och kollagen.

Profhilo är en stabiliserad produkt som stannar kvar i huden under cirka 28 dagar. Under denna tid aktiveras fyra olika typer av kollagen och elastin genom den långsamma frisättningen av hyaluronsyra. Det har en uppstramande och lyftande effekt på vävnaden.

Profhilo kan användas som enda behandling, men kan också kombineras med andra estetiska behandlingar.

Behandling eller konsultation?

Vi erbjuder alla våra kunder, nya som gamla, kostnadsfri personlig konsultation. Vi lyssnar på dina funderingar och förväntningar och gör en noggrann analys.