Om oss

Estetiska Hudvårdskliniken är en framstående och kvalitetsinriktad skönhetsklinik belägen i centrala Lidköping. Med den senaste teknologin och nyaste behandlingarna ligger kliniken i framkant av skönhetsindustrin. Estetiska Hudvårdskliniken satsar på naturliga resultat och riktar in sig på att förebygga, bibehålla och återskapa naturlig skönhet och hudkvalitet.

Estetiska Hudvårdskliniken ägs och drivs sedan 2017 av Hanna Rydeling. Kliniken har som främsta mål att erbjuda kunder resultatinriktade och säkra behandlingar. Vi finns till för dig som letar efter en klinik som ser helhetslösningar, tänker framåt och som har ditt bästa i åtanke.

Kliniken startades då det saknades en professionell, exklusiv och resultatinriktad klinik, utanför storstäderna. Med en småstads charm utmanar Estetiska Hudvårdskliniken och sin extremt kunniga personal de stora aktörerna på marknaden och har snabbt kommit att bli en av de mest eftertraktade klinikerna på marknaden.

Kliniken ligger centralt beläget i Lidköping i smakfullt inredda lokaler. Vi har ett stort utbud av exklusiva och resultatinriktade hudvårdsprodukter i tillägg till de senaste och mest exklusiva behandlingarna.

dittTEAM

Hanna Rydeling

Hanna Rydeling är legitimerad specialistsjuksköterska med inriktning kosmetik och dermatologi samt certifierad injektionsbehandlare av Estetiska Injektionsrådet.

Som specialistutbildad sjuksköterska vid det prestigefyllda Senzie Akademiet i Oslo och sitt fokus på resultatinriktade och säkra behandlingar har Hanna på kort tid blivit en stor aktör på marknaden! Hannas främsta styrka är att hon ser varje enskild kund, fokuserar på vad just du behöver och gör det tryggt och säkert. Hanna arbetar inom allt ifrån laserbehandlingar, injektionsbehandlingar till avancerad hudvård. Hannas kunder reser långväga ifrån bara för att få en behandling av just henne.

Med utbildningar som laserterapeut, specialiserad dermatologisk sjuksköterska och sina otaliga utbildningar både inom, men också utom Sveriges gränser, har hon snabbt blivit av Sveriges bästa behandlare inom estetiska skönhetsingrepp.

Dagligen träffar jag kunder med olika önskemål och skräddarsyr unika behandlingar för varje människas behov. Att få se hur förändringen, resultatet och den boost av energi som varje kund får av varje behandlingen är fantastiskt att få vara med om.

Hanna Rydeling

Linda Hähnert

Vid sidan om ansvarig läkare för kliniken, är Linda även behandlande läkare på kliniken samt specialistläkare arbetandes inom landstinget.

Estetiska Hudvårdskliniken ligger i framkant när det kommer till både utbildning och teknisk utrustning. Man prioriterar kundens säkerhet och trygghet och har som mål att leverera endast det bästa. Kliniken är en komplett hudvårdsklinik som kan råda dig i både behandlingar och korrekt hudvård. Detta gör att jag är trygg i min position som ansvarig läkare för Estetiska Hudvårdskliniken och rekommenderar alla ett besök!

Linda Hähnert, Ansvarig Läkare

Personalen på Estetiska Hudvårdskliniken deltar fortlöpande i både nationella och internationella utbildningar, kongresser och workshops för att alltid erbjuda sina kunder det bästa på marknaden inom estetiska behandlingar och avancerad hudvård.

Vad säger kunderna om Estetiska Hudvårdskliniken?

Linda M.
  Linda M.

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  Proffsig! Överbehandlar inte och ser noga till vad som passar just mig som kund. Rekommenderar varmt om man är ute efter en behandlare som är ärlig och ser till kundens bästa.

  Kristina J
   Kristina J

   ⭐⭐⭐⭐⭐

   Professionell bedömning och genomförande av behandling. Noggrannhet och personligt!

   Carolina
    Carolina

    ⭐⭐⭐⭐⭐

    Mycket bra behandling idag och bra handledning i vilka produkter som passade just mig. Supernöjd!

    Lotta Andersson
     Lotta Andersson

     ⭐⭐⭐⭐⭐

     Excellent!

     Linda B.
      Linda B.

      ⭐⭐⭐⭐⭐

      Att mötas av Hanna och hennes kompetens gör alltid att man som kund känner sig trygg. Hanna har ett lugn och en oerhört kunskap inom det hon arbetar med,både gällande produkter och utförande. Rekommenderas starkt.

      Behandling eller konsultation?

      Vi erbjuder alla våra kunder, nya som gamla, kostnadsfri personlig konsultation. Vi lyssnar på dina funderingar och förväntningar och gör en noggrann analys.