SkinPen- microneedling

Om du är över 35 år och märker att din hud förlorat sin elasticitet och fasthet, samt att rynkor börjat dyka upp, ska vi berätta vem boven i dramat är- kollagenet. Kollagen är ett protein bestående av bindvävsceller. Kollagen fungerar som ett klister som håller samman hela din kropp. Utan det skulle kroppen inte kunna förena alla sina delar.

Människor börjar förlora kollagen från runt 25-årsåldern och det blir mer uppenbart efter 35 års ålder. När kollagenet minskar blir huden tunnare, håret svagare och rynkor samt hängig hud börjar dyka upp.

Skinpen är den ultimata behandlingen för att stimulera tillväxten av kollagen i din hud. Skinpen är en nålbehandling som skapar mikrokanaler i din hud. Microkanalerna slussar ned aktiva ämnen som hyaluronsyra och stimulerar bildandet av kollagen i huden. Nålarna går olika djupt beroende vad du vill uppnå.

Akneärr

Microneedling med SkinPen kan vara en effektiv behandling för att förbättra utseendet på ärr efter akne, kirurgi eller skador. Under behandlingen används små nålar för att skapa mikroskador i huden. Dessa små skador stimulerar sedan hudens naturliga läkningsprocess, vilket leder till ökad produktion av kollagen och elastin. Detta gör att huden kan reparera och regenerera sig själv på ett naturligt sätt. När kollagen och elastin produceras i huden blir den jämnare, fastare, mjukare och mer lystergivande.  

Antalet behandlingar som krävs beror på omfattningen och typen av ärr. Mindre ojämnheter kan förbättras med så lite som en behandling, medan djupare eller mer omfattande ärr kan kräva flera behandlingar.

Fina linjer, hudton, akne

SkinPen Microneedling kan hjälpa till att förbättra utseendet på fina linjer och rynkor, ojämn hudton så som solfläckar och melasma, ärr efter akne och stora porer.

Red Carpet Treatment

Red Carpet Treatment – är en behandling med Skinpen som ger dig en fantastisk hy med strålande lyster och gör dig ”picture perfect” – perfekt inför festen, eventet eller utekvällen.

Behandling eller konsultation?

Vi erbjuder alla våra kunder, nya som gamla, kostnadsfri personlig konsultation. Vi lyssnar på dina funderingar och förväntningar och gör en noggrann analys.