Hudföryngring

Hudföryngring är för dig som upplever att din hud börjat åldras.  Många tror att det bara är rynkor som avslöjar hudens åldrande. Men så är inte fallet. Om du upplever att din hud ser äldre ut beror det oftast på flera faktorer. Exempelvis: pigment- och åldersfläckar, volymförlust, slapp hy, torr och glåmig hy eller rynkor och fina linjer.

Därför är hudföryngring mer än bara en typ av behandling. Det är ett samlingsnamn på behandlingar som på ett eller flera sätt arbetar för att få din hud se yngre ut. För att läsa om de separata behandlingarna, tryck på bilden intill texten.

hydrafacial

Det här är en revolutionerande behandling som blivit väldigt stor i t.ex. USA där den är väldigt populär bland både hollywoodstjärnor och skönhetskliniker. Den här icke-invasiva metoden är den enda behandling som kombinerar peeling, djuprengöring och intensiv återfuktning.

Dess unika serumleveranssystemet är det som gör HydraFacial så speciell. Flerstegsbehandlingen består av rengöring, exfoliering och extraktion av föroreningar och döda hudceller samtidigt som den förser huden med viktiga näringsämnen som antioxidanter, peptider och hyaluronsyra.

frax

Nordlys Frax 1550 är fraktionerad laser som gör det möjligt för oss att behandla allt från rynkor och fina linjer till akneärr och pigmenteringar. En Frax laser kan även behandla ärr som uppstår efter kirurgiska ingrepp, såsom buk- och bröstoperationer.

skinpen

Skinpen är den ultimata behandlingen för att stimulera tillväxten av kollagen i din hud är. Skinpen är en nålbehandling som skapar mikrokanaler i din hud. Microkanalerna slussar ned aktiva ämnen som hyaluronsyra och stimulerar bildandet av kollagen i huden. Nålarna går olika djupt beroende vad du vill uppnå.

radiesse

Radiesse är en FDA-godkänd kollagenstimulerande filler. Radiesse har en lyftande förmåga och ger dig även en finare hy. Med åldern minskar kollagenet, hudens volym minskar och medför slappare och rynkigare hud. Radiesse bidrar med en mekanisk stimulans som får fibroblasterna att producera kollagen som ger en fastare och finare hud.

prf

PRF är en mycket skonsam och effektiv behandling för dig som vill ge din hy ny energi. PRF är en helt unik hudföryngringande behandling eftersom den bygger på att vi använder kroppsegen plasma. Med en extra dos blodplasma får din hy en rejäl energi-boost av dina egna tillväxtfaktorer. Behandlingen uppnår en generell hudförbättring eftersom PRF förbättrar flera ålderstecken.

kemisk peeling

Kemiska peelingar är en rad olika behandlingar, där många har AHA-syror i sig som appliceras på huden för hudutjämning och hudförbättring

avancerad hudvård

Huden är kroppens största organ och behöver tas om hand. Våra avancerande hudvårdsbehandlingar har något för alla, ifrån en skön stund till en mer avancerad exfolierande behandling.

filler

Fillers består delvis av ämnet hyaluronsyra; en fuktbindande sockermolekyl, som vid skönhetsbehandlingar kan injiceras på specifika områden. Hyaluronsyra är ett ämne som finns naturligt i våra kroppars hud och leder, men tyvärr börjar vår kropps produktion av ämnet att sakta ner ju äldre vi blir. Fillerns egenskap är att binda fukt och har lyftkapacitet för att fylla, återfukta, balansera och formge olika områden till exempel ansiktet.

microtoxin

Microtoxin är en effektiv och skonsam behandling som skapar ett naturligt lyster och ett yngre utseende genom reducering av fina linjer och porer.
Med ett 20-tal tunna  24k guldnålar ”stämplas” huden med en cocktailblandning vars innehåll är en låg dos av botulinumtoxin, hyaluronsyra samt serum. Resultatet blir ett piggt utseende med mjuka ansiktsuttryck.

botox

Botolinumtoxin (mer känt som botox) blockerar nervsignaler som gör att muskler dras samman. Resultatet är att linjer och rynkor, som skapats av att du till exempel kisat mot solen eller rynkat pannan, mjukas upp och blir mindre synliga.

prx-t33

PRX T33 är en ny och revolutionerande behandling inom biorevitalisering som arbetar hudföryngrande och anti-aging utan nålar. Denna cocktail av syror skapar minimalt med synlig negativ påverkar på huden vilket gör att du slipper det som kallas ”down-time” direkt efter din behandling. Den ger en djupgående effekt som både ger omedelbara samt långsiktiga resultat.

profhilo

Profhilo är en injicerbar ”anti aging” behandling gjord av hyaluronsyra som återskapar förlorad vävnad, ger spänst, återfuktar på djupet och minimerar fina linjer och rynkor. Produkten har en av marknadens högsta koncentrationer av hyaluronsyra som interagerar med din egen vävnad och kickar igång kroppens egen produktion av kollagen och hyaluronsyra.

Behandling eller konsultation?

Vi erbjuder alla våra kunder, nya som gamla, kostnadsfri personlig konsultation. Vi lyssnar på dina funderingar och förväntningar och gör en noggrann analys.