Laser – FRAX

Frax 1550 kan förbättra hudens utseende genom att minska rynkor och fina linjer, förbättra textur, reducera ärr och behandla solskador. Frax 1550 är en CE- och FDA-godkänd teknologi som har visat sig vara mycket effektiv för att behandla en mängd olika hudproblem med goda resultat tack vare sin förmåga att stimulera nybildningen av kollagen.

Frax 1550 är en fraktionerad laserbehandling vilket innebär att man skjuter små värmekanaler ner i huden. Detta gör man utan att ta bort eller slipa av det yttersta hudlagret som vid en så kallad ablativ laserbehandling. Dessutom lämnas orörd hud mellan värmekanalerna vilket gör att återhämtningen efterbehandlingen går fortare.

FRAX 1550 är så kallad icke ablativ laserbehandling vilket innebär att inte hela hudytan behandlas samtidigt och att de värmekanaler man skapar påverkar huden längre ner. Hudytan hålls således intakt när man behandlas med FRX 1550. Resultatet av att använda denna teknik gör att konvalescens, återhämtning och läkning går mycket snabbare än vid ablativ laserbehandling.

Nordlys FRAX 1550 ifrån Ellipse är en vetenskapligt beprövad, säker, och mångsidig maskin. Nordlys är en effektiv maskin som är kliniskt dokumenterad i publicerade studier.

Nordlys Frax 1550 är fraktionerad laser som gör det möjligt för oss att behandla allt från rynkor och fina linjer till akneärr och pigmenteringar. En Frax laser kan även behandla ärr som uppstår efter kirurgiska ingrepp, såsom buk- och bröstoperationer. Frax 1550 är en del av det prisvinnande Nordlyssystemet.

Frax 1550 är en CE- och FDA-godkänd teknologi som har visat sig vara mycket effektiv för att behandla en mängd olika hudproblem med goda resultat tack vare sin förmåga att stimulera nybildningen av kollagen.

Behandling eller konsultation?

Vi erbjuder alla våra kunder, nya som gamla, kostnadsfri personlig konsultation. Vi lyssnar på dina funderingar och förväntningar och gör en noggrann analys.