Hudvårdsprodukter

Estetiska Hudvårdskliniken har de senaste produkterna på marknaden. Vi tycker det är viktigt med resultatinriktade produkter som håller vad de lovar. Därför har vi valt ut endast de bästa och finaste produkterna på marknaden.

Is Clinical

iS Clinical är en exklusiv klinisk hudvårdsserie utvecklad av Innovative Skincare, som består av exceptionella, resultatorienterade, anti-aging och hudoptimerande formler.
Produkterna från iS Clinical behandlar alla de vanligaste hudtillstånden som hyperpigmentering, rosacea, akne och tidiga ålderstecken som uttryckslinjer, brist på fasthet och rynkor.

Skinbetter science®

Skinbetter science® är en klinisk hudvårdsserie som sätter en helt ny standard inom professionell hudvård. Fokus är kliniska, säkra resultat och patienternas upplevelse samtidigt som de genom banbrytande tekniker levererar vetenskapligt avancerade formulas i sin produktserie.

MeLine

MeLine® är den första och enda hudvårdsserien som har specialiserat sig på behandling av ojämn hudton och mörka fläckar. Seriens sortiment inkluderar produkter för ansikte och kropp samt tar hänsyn till både ljusa och mörka hudtyper.

Behandling eller konsultation?

Vi erbjuder alla våra kunder, nya som gamla, kostnadsfri personlig konsultation. Vi lyssnar på dina funderingar och förväntningar och gör en noggrann analys.